меню

МИНАХА ЛИ МИХАИЛ МИКОВ И КРАСИМИР ЯНКОВ КЪМ ГЕРБ?

Бившият лидер на БСП Михаил Миков и членът на Националният съвет на червената партия Красимир Янков не спират с медийните си изяви в проправителствени сайтове.

Този факт разбуни духовете в червената партия, като мнозина социалисти вече открито се питат, нима Миков и Янков минаха към ГЕРБ? И въпросът е напълно логичен предвид поведението на двамата през последните няколко месеца. Минат, не минат два – три дни и я Янков, я Миков ще изскочат от страниците на любимата медия на премиерът Бойко Борисов “ПИК”.

Оттам двамата в своя дежурен стил, не спират да “громят” ръководството на собствената си партия, като май явно не осъзнават, че с това си действие всъщност плюят по целия електорат на Столетницата. Освен, че “тезите им” са скучни и досадни и за тях прозират единствено личните им властови интереси, двамата “опозиционери” вече са се превърнали в синоним за шутовщина сред червените редици.

Не е тайна, че болката на Михаил Миков се съдържа във факта, че Корнелия Нинова отряза пътя му към комфорта на парламентарна заплата, както и че Красимир Янков има една единствена фикс-идея, и тя е да стане председател на БСП.

Смешното е, че в момента и двамата “опозиционери” бурно скърбят за своя финансов донор в лицето на олигарха Георги Гергов. Последният попадна под справедливите юмруци на главния прокурор Иван Гешев с наложената пълна ревизия на правитизирания от него Пловдивски панаир.

Докога ще продължат да се излагат Миков и Янков, тепърва предстои да видим.

От медийните им изяви обаче става абсолютно ясно, че те вече са много повече членове на ГЕРБ, отколкото на БСП.

Подобни статии

Коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Instagram

Популярни

Находка! Три златни монети на византийския император Михаил VII Дука открити край град Лом

Три златни монети на византийския император Михаил VII Дука (1071-1078) откри екипът от археолози проучващ крепостта Алмус, при днешния град Лом. Археологическите пластове, където...

“Дюн”. В очакване на новия филм на режисьора Дени Вилньов

Новата екранизация на "Дюн" излиза в края на годината. В ocнoвнитe рoли щe видим някoи oт нaй-гoлeмитe aктьoри в мoмeнтa - Тимъти Шaлaмe, Рeбeкa Фъргюcън,...

Кафе Nespresso с неутрален въглероден отпечатък до 2022 г.

Компанията се ангажира да постигне пълна въглеродна неутралност по своята верига на доставки и през целия жизнен цикъл на своите продукти до 2022г. Тази нова...